Min handlekurv

Lukk

✓ Gratis tapetprøve 😍 |  Rask levering |  Fri frakt på ordre over 1500 kr

Vår historie

Tapetfabrikken.no – gjør ditt hjem ekstraordinært!

Tapetfabrikken.no er en liten norsk nettbutikk som består av 4 personer som elsker interiør og design. Vi tror at tapet kan bidra til å friske opp, uttrykke følelser, skape ønsket atmosfære og gjøre ditt hjem trendy.

 Vi har et tett samarbeid med tapetleverandøren, Duro, som startet i Hagaström i Gävle på 1930-tallet i en tobakksfabrikk. Og derved Tapetfabrikken.no.

 Målet har alltid vært å produsere tapet av høyeste kvalitet – og derfor ble selskapet kalt Duro, som betyr sterk og varig. Duro sin tapetstil er preget av skandinavisk design. Dette er faktisk en av de tapetfabrikkene som har overlevd. Dette er Sveriges eldste tapetfabrikk, og det som er imponerende, er at Duro fortsatt bruker de originale tapetmaskinene, som de har brukt siden begynnelsen.

 

Om Tapetfabrikken.no

Tapetfabrikken.no eies av Sherpa Marketing AS.

Organisasjonsnummer.: 918 486 844

Adresse: Nedre Bekk vei 35, 1407 Vinterbro

Kontakttelefon: 92 44 31 86

 

Hele produksjonsprosessen skjer innenfor våre vegger

Tapeten blir produsert i Sveriges eldste tapetfabrikk – altså, produksjonen skjer innenfor Duros fire vegger – fra skisse til sluttprodukt. Dette er skandinavisk tradisjon og kvalitet, som vi er stolte av.

 

Enestående tapetdesign

Flere av de kjente designerne i Sverige har bidratt på designet av tapetene til Duro. Kunsttapeter i 1930-1950 fra kunstnerne Viola Gråsten og Sigvard Bernadotte. På 1960-1970-tallet brukte Duro kjente designere som 10-gruppen og Inez Svensson. I dag har Duro sitt eget designstudio, der et team av designere skaper fantastiske tapeter. Sortimentet inkluderer både QuickUp-tapeter som kan limes direkte på veggen samt klassisk papirtapet.

 

Håndverk fra Gävle 

Tapetene er trykt på en tradisjonell trykkmetode, der vi bruker opptil 10 ganger så mye farge som andre vanlige trykkmetoder. Durotapeten skal gi deg en følelse av god håndverk og kvalitet. Tapetfabrikken utnytter en kombinasjon av tradisjonell teknologi med en moderne datateknologi.

 

 

 

Kongelig hoffleverandør siden 1946

Duro har blitt utnevnt til Kongelig Hoffleverandør av Sveriges tre siste regenter, første gang i 1946. Det innebærer at det Kongelig hoff i Sverige bruker Duro sine tapeter. Det gir både tapeten i seg selv og merkevaren en verdsatt anerkjennelse. Kongefamilien er restriktive med denne utmerkelsen, og det gjør prisen enda mer verdsatt. Les mer om utmerkelsen her.